Nieuws juni 2013

Cyberrisico’s onder controle
Leven in het digitale tijdperk biedt veel voordelen. Via internet kom je met alles en iedereen in contact. Met onze smartphones kunnen we communiceren waar en hoe we willen. En het is nog nooit zo eenvoudig geweest om informatie te verspreiden en te delen. Maar we zijn van de technologie afhankelijk geworden, en dat maakt ons kwetsbaar. Bedrijven en organisaties krijgen steeds meer te maken met cyberrisico’s zoals digitale inbraken, fraude en hacken.

Lees verder >>


Verzuimloket Kinderopvang - Meld, voorkom en verminder het verzuim in uw organisatie
De Brancheorganisatie Kinderopvang is initiatiefnemer van het Verzuimloket Kinderopvang. Het verzuimloket is een digitale omgeving voor de professionele kinderopvanginstelling die serieus wil werken aan een lager verzuim in het eigen bedrijf en daarmee in de hele branche.

Lees verder >>


Winst zorgverzekeraars goed nieuws voor verzekerden
Er is veel te doen geweest over de 1.4 miljard euro winst van zorgverzekeraars in 2012. Winst gemaakt op de premies van de zorgverzekeringen. Het gaf veel mensen een naar gevoel. Ze wezen op de premiestijgingen, het grotere eigen risico en de lagere dekking. Maar is het zo verkeerd dat zorgverzekeraars winst maken?

Lees verder >>


Verkeersongeval onder werktijd- SVI Plus dekt de schade
Als werkgever bent u verantwoordelijk voor uw medewerkers. U kunt aansprakelijk gesteld worden als ze onder werktijd een verkeersongeval krijgen. Of schade veroorzaken. Uw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt voertuigschade niet. SVI Plus wel.

Lees verder >>

 
 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Henri Damen

06 - 138 174 17
henri.damen@aon.nl

Ruud van Houten

06 - 148 754 25
ruud.van.houten@aon.nl