Verkeersongeval onder werktijd

SVI Plus dekt de schade

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor uw medewerkers. U kunt aansprakelijk gesteld worden als ze onder werktijd een verkeersongeval krijgen. Of schade veroorzaken. Uw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt voertuigschade niet. SVI Plus wel.

Uw verantwoordelijkheid als werkgever voor uw medewerkers gaat heel ver. Wist u dat u aansprakelijk gesteld kunt worden als uw medewerkers onder werktijd een verkeersongeval krijgen? Zelfs als u wettelijk niet aansprakelijk bent? Naast persoonlijk leed, staat u plotseling voor hoge kosten. Denk bijvoorbeeld aan de rekening van het ziekenhuis of de reparatie van de auto of motor. Of aan de vergoeding van (letsel)schade van de tegenpartij. Uw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt de schade die een voertuig veroorzaakt, niet. De Schade Verzekering Inzittenden Plus (SVI Plus) doet dit wel.

Uitgebreide dekking

Het is voor de SVI Plus niet van belang of u als werkgever aansprakelijk bent. Als uw medewerkers onder werktijd een verkeersongeval krijgen, is de schade gedekt. Of ze nu met de auto of motor zijn, of fietsen of lopen. Zolang het maar onder werktijd is en ze voor het werk onderweg zijn. Letselschade wordt vergoed, maar ook beschadiging en verlies van de persoonlijke dingen die uw medewerkers bij zich hadden. Een hele geruststelling, bij zo’n onverwachte en ingrijpende gebeurtenis. Wilt u meer weten of direct een SVI Plus afsluiten? Ga dan naar www.kinderopvangverzekeringen.nl.

 
 

Contact

Zakelijke verzekeringen Aon

Telefoon: 071 – 364 35 00
08.00 – 18.00 uur (ma t/m vrij)