Fusie- of overnametraject? Fuseer ook uw verzekeringen!

De welzijnsector is volop in beweging: gedwongen door marktwerking en nieuwe manieren van vergoeden kiezen veel bedrijven voor een fusie, overname of reorganisatie. Daarbij is ook het doorlichten van de verzekeringsportefeuille van belang.

Dat geldt wellicht ook voor u. Lukt het nog om zelfstandig het hoofd boven water te houden? Samenwerking met een andere organisatie kan een optie zijn. Of mogelijk wilt u groei realiseren door een overname te realiseren. Ook een fusie kan uitkomst bieden.

Onder- of oververzekerd?
Bij zulke ingrijpende veranderingen en/of reorganisaties komt er veel op u af. Ook op het gebied van de verzekerde risico’s. Welke verzekeringen kunnen worden beëindigd? Welke moeten juist worden aangehouden of afgesloten? Kunnen we voordeel halen door polissen te bundelen? Hoe voorkomen we onder- én oververzekering? En wat als er na beëindiging van de polissen nog aanspraken binnenkomen?

Vrijblijvend advies
Dit zijn stuk voor stuk vragen waarbij Aon u de helpende hand kan bieden. In samenwerking met uw brancheorganisatie begeleidt Aon organisaties vrijblijvend bij fusie- en overnametrajecten. Voor het maken van de juiste overwegingen is het verstandig uw adviseur zo vroeg mogelijk in het proces aan te haken.

Meer weten?
Hebt u fusie- of reorganisatieplannen? Houd dan tijdig uw verzekeringsportefeuille tegen het licht. Zo voorkomt u over- én onderverzekering. Onze specialisten adviseren u graag.

 
 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Henri Damen

06 - 138 174 17
henri.damen@aon.nl

Ruud van Houten

06 - 148 754 25
ruud.van.houten@aon.nl