Nu al aanvragen: nummer voor de collectieve zorgverzekering

De tijd vliegt. Voor u het weet is het alweer het eind van het jaar. Traditioneel een periode waarin zorgverzekeraars u – en zo veel mogelijk anderen – via intensieve campagnes benaderen om naar hún aanbod over te stappen.

Als werkgever kunt u daarbij kiezen uit allerlei collectieve aanbiedingen. Zo ook bij Aon, uiteraard. Aon doet daar, in samenwerking met Zilveren Kruis Achmea, dan – naast de scherpe premie - prettige extra’s bij, op maat voor uw specifieke bedrijfstak of sector. Extra dekkingen voor fysiotherapie bijvoorbeeld. Of ruimere vergoedingen voor psychotherapie en begeleiding. Passend bij de eisen van uw werkveld en bij wat u en uw collega’s nodig hebben.

Collectief nummer
Zo’n collectieve polis heeft administratief een ‘collectiviteitsnummer’. Deze code hoort bij het mantelcontract dat Zilveren Kruis Achmea met uw organisatie afsluit. Zo kunnen u én uw collega’s op maat geïnformeerd worden. U over het mantelcontract en de commerciële en financiële kanten; uw collega’s over de voorwaarden, dekkingen, premies en vergoedingen.

Vraag het nú al aan!
Als u nog geen collectiviteitsnummer heeft dan kunt u nu al aanvragen bij Zilveren Kruis Achmea via telefoonnummer 071-3641920 of e-mail zorg.mkb@achmea.nl. En dat is handig ook: wij kunnen u dan ruim op tijd informeren over de voordelen, dekkingen en tarieven voor komend jaar.

Meer weten? 
Neem voor advies op maat contact op met de adviseurs van Aon: Ruud van Houten (06-14875425, ruud.van.houten@aon.nl) of Henri Damen (06-13817417, henri.damen@aon.nl).


 

 
 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Henri Damen

06 - 138 174 17
henri.damen@aon.nl

Ruud van Houten

06 - 148 754 25
ruud.van.houten@aon.nl