Nieuws oktober 2013

Nieuwe locatie automatisch meeverzekerd!
Uw werk is al druk genoeg. Daardoor kan het gebeuren dat u iets vergeet door te geven. Ook voor uw opstalverzekering, zoals een adreswijziging, een uitbreiding of een overname. Stel dat juist op dat moment een grote brand ontstaat op uw nieuwe locatie. Wat dan?

Lees verder >>


Slim: bescherming tegen omzetverlies bij calamiteiten.
Stel, door brand of een calamiteit moet uw kinderopvang tijdelijk dicht. Of naar een andere locatie. Dat betekent veel (extra) kosten en weinig tot geen inkomsten. Kan uw onderneming dat aan? De Extra kosten- en Exploitatiekostenverzekeringen helpen u er doorheen!

Lees verder >>


Medische handelingen? Teken samen het protocol!
Medewerkers in de kinderopvang verlenen vrijwel dagelijks medische zorg. Van eenvoudige EHBO tot het toedienen van medicijnen. In beginsel mogen bekwame medewerkers dit doen. Maar let op: dit brengt een aansprakelijkheidsrisico met zich mee.

Lees verder >>

 

Goed verzekerd, ook tegen foute beslissingen
Als bestuurder in de kinderopvang heeft u veel op uw bordje. U zorgt voor uw mensen. U onderneemt en u zoekt kansen. Daarbij maakt u dagelijks vele keuzes. Maar wat als één daarvan slecht uitpakt? Waardoor uw instelling zwaar verlies lijdt. Of zelfs failliet gaat?

Lees verder >>

 

Informeer uw medewerkers over de collectieve zorgverzekering
De Brancheorganisatie Kinderopvang biedt in samenwerking met verzekerings­makelaar Aon een collectieve zorgverzekering aan. Leden van de Branche­organisatie Kinderopvang, zowel bestuurders als personeel (en de gezinsleden), kunnen gebruik maken van dit aanbod. Duizenden medewerkers maken hier al gebruik van. Toch blijkt dat een groot aantal medewerkers nog niet op de hoogte is van deze verzekering, die ook voor de werkgever een prima secundaire arbeidsvoorwaarde is.

Lees verder >>

 
 

Contact

Zakelijke verzekeringen Aon

Telefoon: 071 – 364 35 00
08.00 – 18.00 uur (ma t/m vrij)