Goed verzekerd, ook tegen foute beslissingen

Als bestuurder in de kinderopvang heeft u veel op uw bordje. U zorgt voor uw mensen. U onderneemt en u zoekt kansen. Daarbij maakt u dagelijks vele keuzes. Maar wat als één daarvan slecht uitpakt? Waardoor uw instelling zwaar verlies lijdt. Of zelfs failliet gaat?

Persoonlijk aansprakelijk
De kans bestaat dat u dan als bestuurder of toezichthouder persoonlijk aansprakelijk wordt gesteld. Zeker tegenwoordig: de samenleving kent geen pardon met misstanden in de kinderopvang. Blijkt dat de schade is ontstaan door een verkeerde beslissing van het bestuur, dan kan de rechter bepalen dat u die schade zelf (deels) moet vergoeden. Desnoods uit uw eigen vermogen: uw spaargeld, uw huis…

Betrouwbaar
Aon kan die risico’s voor u afdekken. Met de Aon aansprakelijkheidsverzekering voor bestuurders en commissarissen. Die beschermt uw privé-vermogen, zelfs als het u bestuurlijk écht tegenzit. Zo kunt u met een gerust hart ondernemen en bouwen aan uw organisatie. Wetend dat ook uw eigen belang goed is beschermd.

De voordelen van deze verzekering

  • Dekking voor kosten van verweer, ook als u niet aansprakelijk bent.
  • Geen eigen risico.
  • Automatische dekking voor huidige, toekomstige en voormalige bestuurders en toezichthouders.
  • Financiële vergoeding voor de dagen dat u als getuige bij een rechtszaak optreedt.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over bestuurdersaansprakelijkheid, bestuurdersverantwoordelijkheid en verzekeringen? Kijk dan op www.kinderopvangverzekeringen.nl/bestuurdersaansprakelijkheid/.

 
 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Henri Damen

06 - 138 174 17
henri.damen@aon.nl

Ruud van Houten

06 - 148 754 25
ruud.van.houten@aon.nl