Informeer uw medewerkers over de collectieve zorgverzekering

De Brancheorganisatie Kinderopvang biedt in samenwerking met verzekeringsmakelaar Aon een collectieve zorgverzekering aan. Leden van de Brancheorganisatie Kinderopvang, zowel bestuurders als personeel (en de gezinsleden), kunnen gebruik maken van dit aanbod. Duizenden medewerkers maken hier al gebruik van. Toch blijkt dat een groot aantal medewerkers nog niet op de hoogte is van deze verzekering, die ook voor de werkgever een prima secundaire arbeidsvoorwaarde is.

De Brancheorganisatie Kinderopvang heeft speciaal afspraken gemaakt met twee zorgverzekeraars: Avéro Achmea en VGZ. Het uitgangspunt van de collectieve verzekeringen is het bieden van een goed en sociaal verantwoorde verzekering, waarvan iedereen in de branche kan profiteren. Hoe meer verzekeringsdeelnemers, hoe scherper de premies en hoe gunstiger de voorwaarden!

De voordelen van de collectieve zorgverzekering

  • Tot 15% korting op de premies
  • Speciaal voor medewerkers in de Kinderopvang
  • De mogelijkheid om gezinsleden mee te verzekeren

Meer informatie over deze verzekeringen vindt u op de zorgverzekering pagina.

Aanvragen folders
Medio november worden de premies van de zorgverzekering voor 2014 bekendgemaakt. Op basis hiervan kunnen mensen hun zorgverzekering vergelijken en eventueel overstappen. Graag brengen we de collectieve verzekering van de Brancheorganisatie Kinderopvang onder de aandacht van het personeel. Hier hebben wij uw medewerking bij nodig. Er worden folders en een nieuwsbericht ontwikkeld die u kunt aanvragen. Deze kunt u vervolgens verspreiden onder het personeel. U ontvangt de materialen eind november.

Vraag nu de folders aan

 
 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Henri Damen

06 - 138 174 17
henri.damen@aon.nl

Ruud van Houten

06 - 148 754 25
ruud.van.houten@aon.nl