Fusie of overname? Fuseer ook uw verzekeringen!

De sector is volop in beweging. Gedwongen door marktwerking en nieuwe manieren van vergoeden kiezen veel instellingen voor een fusie, overname of reorganisatie. Denkt u daar ook over? Vergeet dan niet uw verzekerings­portefeuille door te lichten!

Bij ingrijpende veranderingen zoals fusies, overnames en/of reorganisaties komt er veel op u af. Ook op het gebied van de verzekerde risico’s. Welke verzekeringen kunnen worden beëindigd, en wanneer? Welke moeten juist worden aangehouden of afgesloten? Kunnen we voordeel halen door polissen te bundelen? Hoe voorkomen we onder- én oververzekering? En wat als er na beëindiging van de polissen nog aanspraken binnenkomen?

Vrijblijvend advies 
Bij al deze vragen biedt Aon u graag de helpende hand. Aon adviseert de aangesloten organisaties vrijblijvend bij fusie- en overnametrajecten. Voor het maken van de juiste overwegingen is het verstandig uw adviseur zo vroeg mogelijk in het proces te betrekken.

Meer weten?
Hebt u fusie- of reorganisatieplannen? Houd dan tijdig uw verzekeringsportefeuille tegen het licht.  Onze specialisten adviseren u graag.

 
 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Henri Damen

06 - 138 174 17
henri.damen@aon.nl

Ruud van Houten

06 - 148 754 25
ruud.van.houten@aon.nl